Archive for video promo

02 Jan 2013

SELAMAT TINGGAL 2012, WELCOME 2013!

No Comments tips, video promo, wedding cinematography, wedding photography, wedding videography

Alhamdulillah, Pixelworks Studios masih lagi teguh berdiri dan beroperasi walaupun pelbagai masalah dan rintangan di hadapi sepanjang 2012. Walaupun dilanda masalah kewangan, pekerja yang silih berganti, hasad dengki dari pesaing dan juga kelemahan dari segi marketing tapi syukur kami dapat menghabiskan tahun ini dan sempat memperbaiki kelemahan & kekurangan sedia ada untuk menghadapi 2013 dengan lebih tenang dan yakin.

Millions of thanks to all my friends, relatives, ex-client, ex-boss, photographers & videographers, my client & fb friend yang banyak memberi peluang, memperkenalkan kami pada rakan2 mereka, dan banyak membantu serta motivate kami di masa susah dan senang. Hanya Allah yang mampu membalas jasa kalian.

I always hope for better year, next year. Limpahan rezeki yang halal not just for me but for all my staff, associate photographer & videographer under our brand name ‘PIXELWORKS STUDIOS’ dan semoga kami dapat perbaiki kelamahan kami pada tahun 2012, serta lebih maju pada 2013. Dan alhamdulillah, peluang makin terbuka buat kami merakamkan majlis bukan hanya untuk bangsa melayu but also for other races (indian & chinese) dan kepercayaan yang diberi ini akan kami gunakan sebaiknya.

Kepada clients yang telah memberi kepercayaan sepenuhnya pada kami merakamkan detik istimewa anda di tahun 2012 ini, terima kasih kami ucapkan dan kami pohon ribuan kemaafan andai ada kelemahan kami sepanjang kami bekerja. Maaf jika saya tak dapat nak senaraikan semua clients yang telah bekerjasama dengan kami sepanjang 2012 kerana agak terlalu ramai, tapi anda tahu anda sememangnya ‘special’ pada kami.

Selamat Tahun Baru 2013 ;)

YouTube Preview Image

 

 

Radzi Zin,
Founder/Principal Photographer of
PIXELWORKS PHOTOGRAPHY & DESIGN
www.pixelworks.com.my

Main Gallery (Shah Alam) +603 5524 6955 / 017 366 8872

email us at: askme@pixelworks.com.my

like our facebook at www.facebook.com/PixelworksCreative

 

Kami di ‘Pixelworks Studios‘ bukan sahaja menawarkan khidmat ‘fotografi perkahwinan‘ / ‘wedding photography‘. Sebagai ‘jurugambar perkahwinan‘ profesional sepenuh masa, kami juga merupakan ‘wedding videographer‘ / ‘wedding cinematographer’. Untuk mendapatkan ‘gambar perkahwinan‘ & ‘videografi perkahwinan’ terbaik dari ‘Malaysia’s Best Wedding Cinematography & Photography‘, sila hubungi kami di +6017 366 8872 atau drop by at our studio at No 16 – 21 Persiaran Bandaraya , Pusat Perdagangan Azalea Seksyen 14 , 40000 Shah Alam

14 Nov 2012

Doa Awal Tahun & Akhir Tahun

No Comments tips, video promo

DOA AKHIR TAHUN

YouTube Preview Image

 

DOA AWAL TAHUN

YouTube Preview Image

 

 

Doa Akhir Tahun
Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum
masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah.

Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan akan berkata, ”Kesusahan
bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini
dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini,
Allah ampunkan dosanya setahun”.

Doa Awal Tahun
Doa Awal Tahun dibaca 3 kali selepas maghrib pada malam satu
Muharram.

Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata, “Telah amanlah anak
Adam ini daripada godaan pada tahun ini kerana Allah telah
mewakili dua Malaikat memeliharanya daripada fitnah Syaitan”
.

…Amin Ya RabbuL ‘ALamin..!

*SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH 1434H!!!! Kalau kita boleh tercapak berjam2 dekat dataran sebab nak countdown, apa salahnya kita menghadirkan diri di masjid untuk countdown sama sempena menyambut tahun baru Islam ni? chiil!!!

p/s:rujukan dari  Taman Koperasi BENA IJOK

 

Radzi Zin,
Founder/Principal Photographer of
PIXELWORKS PHOTOGRAPHY & DESIGN
www.pixelworks.com.my

Main Gallery (Shah Alam) +603 5524 6955 / 017 366 8872

email us at: askme@pixelworks.com.my

like our facebook at www.facebook.com/PixelworksCreative

 

Kami di ‘Pixelworks Studios‘ bukan sahaja menawarkan khidmat ‘fotografi perkahwinan‘ / ‘wedding photography‘. Sebagai ‘jurugambar perkahwinan‘ profesional sepenuh masa, kami juga merupakan ‘wedding videographer‘ / ‘wedding cinematographer’. Untuk mendapatkan ‘gambar perkahwinan‘ & ‘videografi perkahwinan’ terbaik dari ‘Malaysia’s Best Wedding Cinematography & Photography‘, sila hubungi kami di +6017 366 8872 atau drop by at our studio at No 16 – 21 Persiaran Bandaraya , Pusat Perdagangan Azalea Seksyen 14 , 40000 Shah Alam

 

 

31 Oct 2012

Video Promo Kami!!!

No Comments tips, video promo, wedding cinematography, wedding photography, wedding videography

Ada yang nak tempah kami untuk buat komersial video untuk company? Kami sedia membantu dan menghulurkan tangan demi menghasilkan sebuah iklan untuk anda. Jadi tunggu apa lagi?

Yang nak kahwin, nak kan video anda macam filem KRU? Kami sedia membantu!

Company2 nak buat iklan untuk tv? Kami ada, sedia membantu…!

Jom tengok video pencuri kantoi masuk lam studio jom!

 

YouTube Preview Image

 

Radzi Zin,
Founder/Principal Photographer of
PIXELWORKS PHOTOGRAPHY & DESIGN
www.pixelworks.com.my

Main Gallery (Shah Alam) +603 5524 6955 / 017 366 8872

email us at: askme@pixelworks.com.my

like our facebook at www.facebook.com/PixelworksCreative

 

Kami di ‘Pixelworks Studios‘ bukan sahaja menawarkan khidmat ‘fotografi perkahwinan‘ / ‘wedding photography‘. Sebagai ‘jurugambar perkahwinan‘ profesional sepenuh masa, kami juga merupakan ‘wedding videographer‘ / ‘wedding cinematographer’. Untuk mendapatkan ‘gambar perkahwinan‘ & ‘videografi perkahwinan’ terbaik dari ‘Malaysia’s Best Wedding Cinematography & Photography‘, sila hubungi kami di +6017 366 8872 atau drop by at our studio at No 16 – 21 Persiaran Bandaraya , Pusat Perdagangan Azalea Seksyen 14 , 40000 Shah Alam